Petak, 20.10.2017.

22:50

Hearthstone: Novi bug sa duplim efektima na kraju poteza

Kada nam god stigne neki novi patch uvek se pojavi gomila nekih bagova. Neki budu nebitni, neki poprilično ozbiljni, a neki jednostavno čudni i interesatni.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Hearthstone: Novi bug sa duplim efektima na kraju poteza

Ovaj o kome danas pišemo svakako može da ima određenog uticaja na igru, pa ga vredi pomenuti i podeliti. Naime, primećeno je da od poslednjeg patcha, karte koje promene stranu putem Potion of Madness, a imaju neki “at the end of turn” efekat, sada aktiviraju taj efekat duplo, jednom za vas, jednom za vašeg protivnika kada mu se vrate.

Majk Donejis je brzo reagovao i rekao da će ispraviti ovaj bag što pre, ali nije tačno precizirao kada. Tako da u međuvremenu, ukoliko igrate Priesta, uvek imajte na umu da se ovako nešto može desiti i ubacite to u računicu.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

20 h

Podeli: