Kultura

Sreda, 24.08.2011.

10:56

„Ženski dan“ u REX-u

U subotu 27.avgusta od 15 do 18 časova biće održana radionica pod nazivom „Ženski dan“, na kojoj će pripadnice lepšeg pola moći da se bolje upoznaju sa osnovnim principima „Tai Chi“-ja, uz instrukcije Isidore Milošević.

Izvor: PR

Default images

Kroz osnove principa „Tai Chi“-ja, posetiteljke će naučiti kako da postignu "ukorenjenost" i stabilnost, kako da se fokusiraju a da istovremeno zadrže opuštenost, kako da prihvate principe kruženja i ostanu fleksibilne i skladne u pokretima. Takođe će naučiti i 4 nove „Qi Gong“ vežbe koje je Isidora Milošević donela sa svete kineske planine „Wu Dang“.

Isidora Milošević (1972.) više od deset godina uči i podučava „Tai Chi Chuan“ i „Chi Gong“.

Dobitnica je bronzane medalje (Lugano, 2000.) i zlatne medalje u kategoriji majstora (Milano, 2005.)

Kao instruktorka je radila je u Turskoj i Španiji i obrazovala veoma uspešne učenike.

Magistarka je pozorišne produkcije i diplomirana filološkinja. Govori nekoliko stranih jezika i osnivačica je holističkog centra „Sfera“.

Ulaz za sve posetiteljke je besplatan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: