Petak, 29.05.2015.

07:15

BG: Manje gužve na ulazu u grad

Saobraćaj u Beogradu jutros je povremeno pojačan na prilazima gradu, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi".

Izvor: Tanjug

Default images
Foto: Freeimages

Saobraćaj je povremeno pojačan na Zrenjaninskom i Smederevskom putu i Savskoj i Ibarskoj magistrali, rekao je dežurni dispečer tog udruženja Vlada Ivetić i dodao da za sada nema većih gužvi.

Intenzivan je trolejbuški saobraćaj u Vasinoj ulici i povećan je broj tramvaja koji se sa Novog Beograda kreću prema centru grada, a dostavnih vozila ima u Ulici Kralja Milana i Bulevaru Kralja Aleksandra, istakao je Ivetić.

Na beogradskim ulicama saobraćaju 1.253 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 130 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.029 autobusa, rečeno je Tanjugu u dispečerskoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: