Ponedeljak, 25.05.2015.

20:16

Uhapšeni "drumski razbojnici"

Novosadska policija uhapsila je tri osobe iz Kraljeva zbog sumnje da su na autoputu od Subotice do Niša učinili više od 20 teških krađa i razbojništva.

Izvor: Tanjug

Default images

Kako je saopštila novosadska Policijska uprava, uhapšeni su B.S. (27), N.N. (29) i K.S. (23) iz Kraljeva.

Trojica osumnjičenih terete se da su na području Subotice, Novog Sada, Sremske Mitrovice, Inđije i Kragujevca pljačkali građane koji su putovali kroz Srbiju.

Sumnja se da su, uglavnom na parkinzima u ranim jutarnjim satima, iz automobila i kamiona krali novac, mobilne telefone, laptop računare i druge vredne stvari, piše u saopštenju.

Među oštećenima u tim krivičnim delima su građani Srbije kao i državljani Nemačke, Rusije, Češke, Slovačke, Bugarske i Turske.

Osumnjičeni za razbojništvo uhapšeni su zahvaljujući saradnji i operativnom radu novosadske kriminalističke policije, Uprave kriminalističke policije i policijskih uprava u Subotici, Kraljevu, Kragujevcu, Sremskoj Mitrovici i Smederevu.

Sudija za prethodni postupak je osumnjičenima izrekao meru pritvora u trajanju do 30 dana, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: