Četvrtak, 24.04.2014.

08:08

Neki putevi neprohodni zbog kiše

Slaba do umerena kiša pada na gotovo celom području Srbije. Pojedini putni pravci i dalje su neprohodni zbog obilnih kišnih padavina.

Izvor: Tanjug

Default images

Takođe, zbog magle vidljivost je smanjena na području Kraljeva i preko Crnog Vrha, kod Bora.

Kako je saopštio jutros Auto moto savez Srbije, saobraćaj je na frekventnijim putnim pravcima umerenog inteziteta, ali su pojedini putni pravci i dalje neprohodni, dok se na pojedinim putevima saobraćaj otežano obavlja.

Na deonici Kruševac - Prokuplje preko Jastrepca saobraćaj je u prekidu na Jastrepcu, kod mesta Buci. U prekidu je i saobraćaj na deonici Kraljevo - Goč, a alternativni put vodi od Vrnjačke Banje preko Stanišinaca do Goča. I na državnom putu Ivanjica - Ušće saobraćaj je u prekidu.

Na pojedinim državnim putevima saobraćaj se odvija pod posebnim uslovima određenim deonicama, pa se tako na deonici Merćez - Lukovska Banja saobraćaj obavlja do Lukovske banje.

I na deonici Blaževo - Merćez - Kuršumlija saobraćaj se obavlja jednom saobraćajnom trakom naizmenično, dok je u mestu Šajkić došlo do odrona puta.

Na deonici Niška Banja - Gadžin Han, Bonjince ima učestalih odrona i preporučuje se oprezna vožnja, a na deonici Babušnica - Svodje, zbog odrona saobraćaj se odvija otežano i preporučuje se oprezna vožnja.

Odroni predstavljaju dodatnu opasnost u vožnji duž Đerdapske i Ibarske magistrale, dolinom Ibra i Drine, kroz Ovčarsko-kablarsku, Grdeličku i Sićevačku klisuru, kao i na području Majdanpeka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: