Nedelja, 18.06.2000.

10:49

MAMULA: MILOSEVIC VODI ZEMLJU U PONOR I SVETSKI GETO

Izvor: B92

Default images
Admiral flote u penziji Branko Mamula ocenio je da jugoslovenski predsednik Slobodan Milosevic vodi svoju zemlju u "ponor i svetski geto". "Niko od onih koji ga u tome podrzavaju, bilo u Srbiji, bilo u Crnoj Gori, nece sa sebe moci da skine odgovornost", rekao je Mamula u intervjuu za podgoricku "Pobjedu". On je ocenio da Milosevic "nije lako predvidiv", posebno sada, u situaciji izolacije i pod optuzbom za ratne zlocine. Branko Mamula je ocenio da su opozicioni lideri u Srbiji veoma sujetni, da ne mogu da objedine svoje akcije, i zato se, prema njegovim recima, moraju naci nove vodje. "Izneverili su ocekivanja naroda i doveli ga do ocajanja", rekao je Mamula. “Umereni centar ima najvise izgleda, ali on, u ovom casu, nije profilisan, posebno ne kao politicki mocna partija ili koalicija", rekao je Branko Mamula u intervjuu za “Pobjedu”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: