Ponedeljak, 05.06.2000.

23:07

ILIC: POCELA HAJKA NA OPOZICIJU

Izvor: B92

Default images
Gradonacelnik Cacka i kopredsednik NS Velimir Ilic ocenio je da je policijskom akcijom oduzimanja oruzja od clanova opozicionih partija i pripadnika njihovog obezbedjenja - "pocela hajka na opoziciju". Ilic je novinarima rekao da je pre dva dana cacanska policija pretresala opstinsko i obezbedjenje njegove stranke trazeci oruzje i da su od njega zahtevali da donese pistolj u policiju. Kopredsednik Nove Srbije nije se tada odazvao policijskom pozivu. Ilic optuzio policiju da ispred njegove porodicne kuce vec danima drzi parkiran automobil sa policajcima u civilu, koji zapisuju brojeve svih tablica vozila ljudi koji ga posecuju. On je najavio da ce od nacelnika cacanskog Sekretarijata unutrasnjih poslova traziti obrazlozenje za takvo ponasanje, kao i "mesec dana odmora".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: