Ponedeljak, 20.08.2012.

19:11

Poginuo mladić na putu Pirot-Niš

Na magistralnom pravcu Pirot -Niš kod sela Čiflik poginuo je D.T.(24) iz Niša kada je "opel kadetom" prešao u suprotnu traku i udario u teretno vozilo.

Izvor: Tanjug

Default images

Vozač automobila poginuo je na mestu udesa, a nesreća se dogodila, kako navode iz policije, oko četiri časa. "Opel kadet" se kretao magistralnim putem iz pravca Pirota prema Beloj Palanci, napominju u policiji.

Na regionalnom putu između Donjeg i Gornjeg Stiževca u babušničkoj opštini pronađen je I. Đ. (70) sa povredama koje je zadobio, prema rezultatu obdukcionog nalaza, najverovatnije u saobraćajnoj nesreći i koji je na putu za babušničku bolnicu podlegao povredama, naveli su u pirotskoj policiji.

Policija intenzivno traga za nepoznatim vozačem koji je prošlog petka izazvao nesreću, napominje se u saopštenju Policijske uprave u Pirotu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: