Petak, 23.07.2010.

14:32

Devojčice u stabilnom stanju

Zdravstveno stanje dvogodišnje devojčice koja je pala sa trećeg sprata u Ulici Tadeuša Košćuškog u Beogradu je stabilno.

Izvor: Beta

Default images

Ona bi uskoro bi trebalo da napusti odeljenje intenzivne nege Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj, rekla je šefica tog odeljenja Dušica Simić.

"Danas smo opet proveravali i devojčica nema unutrašnjih povreda. Ukoliko sve ostane kako treba, u ponedeljak će biti prebačena na maksilo-facijalnu hirurgiju na operaciju vilice", kazala je Simićeva.

Dvogodišnja D. S. pala je juče ujutru kroz prozor sa trećeg sprata, zadobivši pri padu prelome leve potkolenice i donje vilice.

Petogodišnja devojčica koja je u sredu pala sa trećeg sprata zgrade u beogradskom naselju Žarkovo i dalje je priključena na aparate za disanje, oporavlja se, njeno stanje je stabilizovano, "ali je ozbiljno i prati se", navela je Simićeva.

Petogodišnja devojčica pre dva dana takođe je pala sa trećeg sprata, sa terase zgrade u Spasenovićevoj ulici u Žarkovu i konstatovani su joj kontuziona povreda stomaka, povreda glave sa hematomom i prelom butne kosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: