Sreda, 24.02.2010.

15:09

Izmene saobraćaja u Bulevaru

Zbog rekonstrukcije Bulevara kralja Aleksandra, od sutra u 7 časova zatvara se leva kolovozna traka od Batutove ulice do Gospodara Vučića.

Izvor: Tanjug

Default images

Prva dva, tri dana rušiće se tramvajske baštice i postojeće ostrvo, a zatim će radove izvoditi Elektrodistribucija "Beograd", "Beogradski vodovod i kanalizacija", "Beogradske elektrane", "Beograd-put" i "Telekom". Saobraćaj će se odvijati desnom stranom Bulevara u tri saobraćajne trake, od kojih će dve voditi ka Cvetkovoj pijaci, a jedna ka gradu.

Gradski prevoz će zadržati postojeća stajališta u smeru ka Cvetkovoj pijaci, dok će u smeru ka gradu stajalište biti postavljeno odmah po prelasku raskrsnice Bulevara kralja Aleksandra i Batutove ulice.

Radi obezbeđenja maksimalne protočnosti saobraćaja autobuska linija 79 izmeštena je u Batutovu ulicu, a stajalište ove linije biće postavljeno čim autobus iz Bulevara kralja Aleksandra skrene u Batutovu, navedeno je u saopštenju Gradske uprave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: