Petak, 07.03.2008.

22:13

Lažna dojava o bombi u Dečanskoj

Redakciji dnevnog lista "Gazeta" večeras je stigla anonimna dojava da je postavljena bomba u zgradi u Dečanskoj 8.

Izvor: Tanjug

Default images

Posle intervencije policije utvrdjeno da je dojava bila lažna. Kako je saopštila redakcija, anonimna dojava da je u zgradi u Dečanskoj 8 postavljena bomba redakcija je primila u 19 sati, nakon čega su zaposleni odmah pozvali policiju.

Glavni i odgovorni urednik "Gazete" Antonije Kovačević zatražio je od policije da otkriju ko je uputio anonimnu dojavu i tako omoguće novinarima da svoj posao obavljaju bez straha za sopstvene živote, navedeno je u redakcijskom saopštenju.

U istoj zgradi se, prema saopštenju, nalaze i prostorije novinske agencije Srna, Radio-televizije Republike Srpske, kancelarije Vlade RS, Dokumentaciono-informativnog centra "Veritas", Srpsko-američkog centra i Instituta za tržišna istraživanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: