Nedelja, 25.09.2022.

19:32

Osumnjičeni za nesreću sa smrtnim ishodom ćutao u tužilaštvu

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Brograđanin D.K. (28).

Izvor: Tanjug

Osumnjičeni za nesreću sa smrtnim ishodom ćutao u tužilaštvu
Deposit/Kuzmafoto

On je osumnjičen da je vozeći u alkoholisanom stanju izazvao saobraćajnu nesreću na autoputu Beograd-Šid, u kojoj je poginula jedna osoba.

Osumnjičeni je saslušanju iskoristio zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom D.K. odredi pritvor.

Njemu se na teret stavlja da je izvršio krivično delo ''''teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja''''.

Sumnja se da je u nedelju oko 3 časa posle ponoći, na autoputu Beograd-Šid, u smeru ka Beogradu, pre skretanja ka naselju Grmovac, svojim vozilom marke „pasat“ naleteo na vozilo „opel astra“ koje, od siline udarca, izletelo sa kolovoza i probilo zaštitnu ogradu autoputa.

Žena koja je vozila „opel astru“ od zadobijenih povreda preminula je na licu mesta, dok je osoba koja se nalazila na mestu suvozača zadobila povrede i prevezena u Urgentni centar.

Alko-testiranjem je ustanovljeno da je D.K. upravljao vozilom sa 1,39 promila alkohola u krvi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: