Četvrtak, 06.01.2022.

10:18

MUP i Tužilaštvo o nestalom Mateju Perišu

MUP Srbije i Više javno Tužilastvo u Beogradu jedini daju i davaće zvanične informacije o potrazi za nestalim državljaninom Hrvatske, Matejem Perišom.

Izvor: Tanjug

MUP i Tužilaštvo o nestalom Mateju Perišu
FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bg

To je rekao danas Tanjugu viši javni tužilac u Beogradu Nenad Stefanović.

Sve druge informacije koje se pojavlju u medijima nisu zvanične, niti potvrđene, jer ovo tužilaštvo u saradnji sa MUP-om aktivno učestvuje i usmerava potragu nestalim mladićem, kazao je on.

U cilju pronalaska nestalog, donete su naredbe za izuzimanje snimaka sigurnosnih kamera, kao i naredbe za veštačenje DNK profila sa mesta gde je mladić viđen poslednji put.

Preduzimaju i sve druge neophodne radnje u cilju rasvetljavanja navedenog događaja.

O novim okolnostima i saznanjima do kojih se bude došlo u toku potrage, javnost će biti blagovremeno obaveštena, saopštili su juče iz Višeg javnog tužilaštva. Potraga za mladićem i dalje traje, a tužilaštvo je u stalnom kontaktu sa policijom.

Podsetimo, Matej Periš, mladić iz Splita, poslednji put je viđen u jednom beogradskom noćnom klubu. U potragu za njim su se uključile i srpske vaterpolo legende.

Matej je visok 188 centimetara, ima plave oči i kosu.

Ispred kluba "Gotik", u kome je poslednji put u noći između četvrtka i petka viđen nestali Splićanin Matej Periš, nalazi se policija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: