Petak, 28.04.2006.

11:58

Pobegao policiji kočijom

Jedan prestupnik u Lidsu uspeo je da pobegne policijskoj poteri koristeći kočiju.

Izvor: FoNet

Default images

Policajci su jednog tridesetčetvorogodišnjaka jurili uz pomoć četiri motocikla, jednog patrolnog automobila, kombija, dva pozornika na biciklima i jednog helikoptera. Sve to nije bilo dovoljno za hapšenje osumnjičenog za više teških krivičnih dela.

Identitet begunca nije saopšten, u interesu istrage, a nevedeno je da su ga prvo uočili pozornici na biciklima. Osumnjičeni je tada uskočio u kočiju koju je vozio njegov prijatelj. Policajci tvrde da su se približili kočiji koliko su mogli, ali da je konj postao previše nervozan и da je postojala opasnost da uleti među ljude na trotoaru. Potera je okončana u jednoj sporednoj ulici, kada je čovek iskočio iz prikolice i izgubio se. Njegov pomagač je uhapšen, ali prestupnik je i dalje na slobodi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

To je to – "rat" je zvanično počeo

Evropska komisija (EK) je danas obavestila kineske proizvođače električnih vozila (EV) o uvođenju dodatnih carina na njihove proizvode koje će stupiti na snagu početkom sledećeg meseca.

15:01

12.6.2024.

1 d

Svet

Putin pobesneo; "Kazna je zaslužena"

Ruski predsednik Vladimir Putin besan je zbog napada dronom na vojni aerodrom u kome su pogođena dva napredna borbena aviona Su-57, rekao je portparol ukrajinske obaveštajne službe.

8:28

13.6.2024.

1 d

Podeli: