Ponedeljak, 20.02.2006.

20:41

3 miliona evra pomoći od Holandije

Holandija je odobrila Srbiji tri miliona evra pomoći za razvoj privrede.

Izvor: Beta

Default images

Sporazum, koji su u Beogradu potpisali ministar za ekonomske odnose Srbije sa inostranstvom Milan Parivodić i ministar inostranih poslova Holadnije Bernard Bot, omogućiće zajednička ulaganja u mala i srednja preduzeća.

Parivodić je kazao da je ta pomoć deo holandskog Programa saradnje sa zemljama istočne Evrope, čiji je cilj da podstakne razvoj malih i srednjih preduzeća u Srbiji, razvoj jugoistočne Srbije i da podstakne preobuku vojnih kadrova i ostalih ljudi koji su ostali bez posla.

Holandski ministar inostranih poslova Bernard Bot je kazao da Sporazum nije samo tehnički korak napred, već odraz poverenja u privredni napredak Srbije, koji će još više privući inostrane investicije u zemlju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: