Subota, 19.08.2017.

14:48

NALCS: Cloud9 vs Dingitas u subotu - CLG vs EnVy u nedelju

Iako se NALCS završio nedelju dana pre EULCSa, ple-of u oba regiona počinje danas. Plej-of EULCSa igra se oba dana vikenda od 17h, dok će se NALCS igrati od 21h. Program ovog vikenda otvara četvrtfinalni meč između ekipa Cloud9 i Dignitas, dok će u meču u nedelju snage odmeriti CLG i EnVy.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

NALCS: Cloud9 vs Dingitas u subotu - CLG vs EnVy u nedelju

Prvi meč može se okaratkerisati kao derbi četvrtfinala NALCS plej-ofa. Cloud9 i Dignitas oba puta u summer splitu igrali su 3 gejma i oba puta Cloud9 je dobio sa 2-1. Ovoga puta timovi će odmeriti snage u BO5 seriji, pa se očekuje još neizvesniji duel. Oba tima imali su puno uspona i padova togom regularnog dela sezone. Cloud9 je počeo jako loše, ali se popravio i domogao trećeg mesta u poslednjem kolu. Dignitas je krenuo bolje od ekipe Cloud9, prva 3 kola bili su prvi na tabeli, ali se onda njihova igra praktično raspala i pali su na čak 7. mesto. U poslednjih par kola popravili su se i na kraju završili na 5. mestu na tabeli. Prvi meč NALCS plej-ofa na programu je u subotu od 21h.
U nedelju od 21h igra se drugi četvrtfinalni meč. Akteri ovog duela biće četvrtoplasirani CLG i šestoplasirani EnVy. CLG možda deluje kao jača ekipa, ali usled izmena na poziciji junglera u ekipi njihova igra više nije toliko dominantna, pa EnVy može da se nada iznenađenju. CLG je oba puta slavio protiv EnVy-ja, sa 2-1 i 2-0, pa je bez ikakve dileme CLG favorit u ovom duelu.

Oba meča igraju se za vikend od 21h. Prenos ovih mečeva biće na twitch kanalu NALCS1. Ispratite prvo kolo ple-ofa NALCSa i saznajte ko će izaći na megdan ekipama TSM i Immortals u polufinalu.

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: