Četvrtak, 17.08.2017.

19:53

CS:GO – Immortals doveo novog igrača

Brazilski Immortals u svoje redove doveo je novog igrača, bivšeg člana ekipe k1ck – horvy.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

CS:GO – Immortals doveo novog igrača

Finalista Majora u Poljskoj je ugovorio uslove sa igračem koji je pristao da postane član brazilskog tima, a ostalo je da se dogovori visina transfera.

K1ck je portugalska organizacija, doduše ne toliko poznata u Evropi, a horvy je bio jedini Brazilac u timu. Prošle nedelje je objavio da napušta ekipu posle šest meseci, a pre toga je već bio u kontaktu sa Brazilcima.

Zanimljivo da je on već dovođen u vezu sa ovom brazilskom ekipom, u maju ove godine, kada je bilo problema sa dobijanjem vize, te je njegovo mesto popunio kNg. KNg se dobro pokazao i postao standardan igrač u timu, veoma je važan za ekipu zbog mogućnosti da bude sekundaran AWP u timu

Horvy ima 18 godina, i pridružiće se timu čim dobije vizu, podsetimo, brazilska ekipa igra u Sjedinjenim Američkim Državama. Ipak, još uvek nije jasno zašto je Immortals doveo šestog igrača, jer se još uvek nije pričalo o odlasku nekog od igrača.

Možda će organizacija neko vreme testirati njegovu igru, to ćemo saznati vrlo brzo, jer Immortals u naredne 3 nedelje očekuju zatvorene kvalifikacije za ESL u Njujorku, ESL Pro Liga, kao i DreamHack u Malmeu.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: