Petak, 04.08.2017.

11:55

Blizzard daje 2000 dusta igračima oštećenim Pity Timer bagom

Pre par dana mnogi igrači su primetili da je njihov skriveni Pity Timer u Hearthstoneu prestao da radi i počeli su to da masovno prijavljuju po forumima i Redditu.

Izvor: Nikola Saviæ klan rur

Blizzard daje 2000 dusta igračima oštećenim Pity Timer bagom

Ukoliko niste upoznati sa time šta je to Pity Timer, u pitanju je skriveni brojač iza vaših packova, koji povećava šansu da dobijete legendarnu kartu sa svakim sledećim packom koji otvorite, a ne dobijete Legendary. Ovaj tajmer dostiže svoj maksimum nakon što otvorite 39 packova nekog seta bez ijedne legendarne, i tada vam je garantovano da ćete u 40. packu tog seta dobiti legendarnu kartu.

Međutim, kao što smo i pomenuli u naslovu, ovaj tajmer se pre nekog vremena pokvario i igrači nisu dobijali svoje zagarantovane legendarne karte u 40 packova.

Pity Timer je ove nedelje sređen zajedno sa dolaskom novina koje se tiču packova, ali igrači su se i dalje pitali da li će im na neki način biti vraćeno za njihove izgubljene karte i na pitanje je odgovoreno – Blizzard će svim igračima koji su oštećeni u trenutku trajanja ovog problema na nalog staviti po 2000 dusta, odnosno vrednost kraftovanja jedne Legendary karte i jedne Epic karte.

Tako da ako ovih dana otvorite Hearthstone i vidite poruku da ste dobili 2000 dusta, znajte da je to razlog i uživajte u kraftovanju novih karata, a mi vam svakako preporučujemo da taj dust ne trošite, već da ga čuvate za novu ekspanziju.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: