Petak, 28.07.2017.

07:41

Nada Macura: Teška noć u Beogradu

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura izjavila da je noć u Beogradu bila veoma teška. Muškarac se bacio pod voz, dogodile se tri saobraćajne nesreće.

Izvor: Tanjug

Nada Macura: Teška noć u Beogradu

Prema njenim rečima, muškarac se bacio pod voz u 21.07, a dogodile su se još tri saobraćajne nezgode, pri čemu su samo u periodu izmedju 19 i 21 čas, konstatovane četiri teške traume.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 20.18 časova na uglu Velje Miljkovića i Višnjičke, povređenje su dve ženske osobe od 59 i 35 godina i muškarac od 42 godine. Oni su sa lakšim povredama prevezeni u Urgentni centar.

Na uglu Kraljice Marije i Vladetine ulice dogodila se saobraćajna nezgoda pri čemu je prva ekipa Hitne pomoći pristigla u 20.33 i zbrinula pešaka starosti od 57 godina sa višestrukim teškim povredama, a zatim ga prevezla u Urgentni centar.

U 20.38 Pristigla je druga ekipa Hitne pomoći na raskrsnicu gde se nezgoda dogodila i zbrinula ženu od 68 godina koja je zadobila teške ortopedske povrede nakon čega je prevezena na Institut za ortopediju na Banjici.

U nezgodi koja se dogodila na Pupinovom mostu u pravcu ka Zemunu u 00.38 časova, povređene su dve muške osobe starosti od 18 i 31 godinu, nakon čega su prevezeni u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas imala 72 intervencije od kojih 15 na javnom mestu.

Juče u toku dana zabeleženo je ukupno 157 intervencija od čega 48 na javnom mestu, uključujući sedam saobraćajnih nezgoda, u kojima nisu zadobijene teške povrede, navela je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: