Nedelja, 16.07.2017.

14:44

Deo Starog grada i Zvezdare u ponedeljak i utorak bez vode

Zbog radova na vodovodnoj mreži delovi Zvezdare biće bez vode u ponedeljak, dok će deo stanovnika Starog grada biti bez vode u ponedeljak i utorak.

Izvor: Tanjug

Deo Starog grada i Zvezdare u ponedeljak i utorak bez vode
Foto: Thinkstock

Na Zvezdari će od 8:30 do 14 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama Čelopečka, Držićeva, Mitropolita Mraovića, Vojvode Bogdana i Zahumska.

Na Starom gradu u ponedeljak od osam do 17 sati, kao i u utorak od osam do 15 sati, bez vode će ostati potrošači u ulicama Kosančićev venac, Zadarska, Pop Lukina, Kneza Sime Markovića, Kralja Petra - između ulica Knez Mihailove i Kosančićevog venca, Ivan Begova i okolne ulice.

U tom periodu potrošači u Ulici Topličin venac osetiće umanjen pritisak vode.

Kako je saopštilo JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija", za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna.

Iz tog preduzeća mole potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru vodovoda na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na našoj web adresi www.bvk.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: