Četvrtak, 29.06.2017.

11:38

Hearthstone developeri uživo o balans izmenama

Ponovo nas očekuje nova Q&A (pitanja i odgovori) sesija sa Hearthstone developerima.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Hearthstone developeri uživo o balans izmenama

Ovoga puta će se održati sutra (petak, 30. jun) i imaćemo prilike da slušamo nadamo se zanimljive odgovore , a ako imamo sreće i pitamo ponešto dvojicu glavnih Hearthstone ljudi – Ben Brouda (Ben Brode) i Majk Doneja (Mike Donais).

Glavna tema će biti najavljeni nerf Rogue Quest karte, ali i generalni razgovor o trenutnom balansu igre i potencijalnim novim promenama.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, možete ih postaviti ili na Hearthstone Twitter profilu ili ih pitati i uživo tokom trajanja strima. Kao što smo već pomenuli, strim će se održati sutra od 19:30 po našem vremenu, i trajaće nekih sat vremena, a možete ga pratiti na zvaničnom Hearthstone Twitch kanalu – www.twitch.tv/playhearthstone

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: