Kultura

Nedelja, 30.04.2017.

12:10

Henks ispitivao Springstina tokom omaža Džonatanu Demu

Pevač Brus Springstin i glumac Tom Henks odali su počast reditelju Džonatanu Demu u čijem su filmu "Filadelfija" obojica nastupili, a taj film im je doneo i Oskare.

Izvor: Beta

Henks ispitivao Springstina tokom omaža Džonatanu Demu
Foto: Gettyimages

"Neka Bog blagoslovi Džonatana Dema, upravo smo ga izgubili", rekao je Henks publici okupljenoj sinoć na filmskom festivalu Tribeka u Njujorku.

Džonatan Dem, dobitnik Oskara za film "Kad jaganjci utihnu", umro je u sredu.

Springstin koji je dobio Oskara za najbolju originalnu numeru za pesmu "Ulice Filadelfije" opisao je Dema kao "inspirativnu ličnost".

Henks je tokom jednočasovnog omaža glumio obožavaoca i "ispitivao" Springstina o njegovom životu i početku karijere. Glumac je često pozivao publiku da peva Springstinove hitove "Rozalita", "Groin ap" i druge.

Najveći deo "razgovora" zasnivao se na nedavno objavljenim Springstinovim memoarima "Rođen da juri" (Born to Run).

Springstin je pričao o teškim danima na početku karijere kada nije imao novca i nastupao je gde god je mogao. On i njegovi drugari iz benda nisu plaćali poreze, pa su, kada su postali poznati, godinama otplaćivali dugove i advokate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: