Utorak, 21.03.2017.

19:48

LDP: Neprihvatljiv napad na Natašu Jeremić

LDP je ocenila da su optužbe na račun supruge predsedničkog kandidata Vuka Jeremića od SNS besmislene i apsolutno neprihvatljive.

Izvor: Tanjug

LDP: Neprihvatljiv napad na Natašu Jeremić

Kako kažu, svi politički akteri moraju da prihvate i shvate da, pored iznošenja političkih stavova, postoji obaveza poštovanja porodice, ali i političkog protivnika.

"U potpunosti saosećamo sa Natašom Jeremić. Ovo nije prvi put da se u političkim obračunima napada porodica, ali mora da bude poslednji" ,smatra LDP.

"Nedopustivo je da okviri legitimne i fer političke borbe koji treba da postoje u okviru predsedničke kampanje budu prekršeni sramnim izjavama koje nemaju nikakve veze sa politikom. Izbori treba da budu prilika za kandidovanje političkih ideja čiji cilj treba da bude rešavanje problema u zemlji i to je jedna od osnovnih tekovina demokratije vekovima unazad", navodi LDP u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: