Sreda, 27.07.2016.

07:02

Dan žalosti u Aleksandrovcu zbog pogibije troje mladih

Na teritoriji opštine Aleksandrovac danas je Dan žalosti povodom pogibije tri mlade osobe proteklih dana.

Izvor: Tanjug

Default images

Odluka o Danu žalosti doneta je na vanrednoj sednici Opštinskog veća koja je počela minutom ćutanja povodom gubitka tri mlada života - Anđele Bačević i Ivane Ivanović, koje su poginule od udara groma i Mileta Obradovića, koji je stradao u saobraćajnoj nesreći.

Na sednici Veća odlučeno je, takođe, da se porodicama nastradalih, ukoliko je to neophodno, dodeli pomoć, saopštila je opština Aleksandrovac.

U nevremenu koje je u ponedeljak kasno po podne pogodilo Aleksandrovac, od udara groma na licu mesta poginula je 15-godišnja devojčica, dok je njena vršnjakinja, s kojom je bila u društvu, preminula kasnije u kruševačkoj bolnici od zadobijenih povreda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: