Ponedeljak, 11.12.2023.

16:31

Abazović optužuje: On finansira ISIS i Hamas

Bivši premijer Crne Gore i lider URA Dritan Abazović rekao danas u skupštini Crne Gore je da novi zakon nije suština pranja novca u toj zemlji.

Izvor: Novosti

Abazović optužuje: On finansira ISIS i Hamas
Photo: A.K./ATAImages

On je naglasio da je novi zakon zapavo iskorišćena kao destinacija za ljude sa sumnjivim kapitalom.

"To su uradili narko-klanovi, koji se tretiraju kao balkanski kartel. U tom kontekstu, prvi put u istoriji podržavam revolucije u sektoru bezbednosti. Prvi put imamo ljude koji su procesuirani," naglasio je on.

"Po mom skromnom mišljenju, biće još samo 3-4 slučaja koji će se čuti, a sve ostalo će biti boranija," dodao je Abazović.

Abazović je potom pokazao fotografiju direktora Bajnensa, saradnika Do Kvona, kojeg američke institucije i vlasti optužuju da je preko kripto valuta finansirao terorizam - ISIS , Al-Kaidu i Hamas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: