Subota, 24.12.2022.

08:30

Pucnjava u tržnom centru: Ubijen tinejdžer

Jedan tinejdžer je ubijen kasno sinoć tokom pucnjave u najvećem američkom tržnom centru u Blumingtonu, u Minesoti.

Izvor: Tanjug

Pucnjava u tržnom centru: Ubijen tinejdžer
EPA-EFE/SHAWN THEW

U tržnom centru se u trenutku vatrenog okršaja našao veliki broj kupaca uoči božićnih praznika.

Policija je bliokirala objekat na sat vremena zbog čega su se uspaničeni ljudi skrivali po prodavnicama. Šef policije Blumingtona Buker Hodžis rekao je da je žrtva 19-godišnji mladic, da se incident po svemu sudeći dogodio zbog sukoba dve grupe, kao i da je u jednom trenutku neko potegao pištolj i više puta pucao u žrtvu.

Prema njegovim rečima ceo incident je trajao oko 30 sekundi. Hodžis je pozvao napadače i ostale učesnike u sukobu da se prijave policiji i upozorio ljude koji su se zadesili na mestu incidenta da ne pomažu osumnjičenima da izbegnu hapšenje.

"Ako neko pomogne ovim ljudima na bilo koji način, završiće u zatvorima", poručio je Hodžis. Očekuje se da ce tržni centar danas ponovo biti otvoren, ali ce prodavnica Nordstrom u kojoj se dogodio incident ostati zatvorena, rekao je Hodžis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: