Subota, 24.12.2022.

20:16

Kfor i Euleks doveli Kurtijeve Rosu specijalce sa snajperom u Leposavić VIDEO

Iako su Kfor i Euleks garantovali da ROSU policija neće doći u policijsku stanicu u Leposaviću, pojavio se snimak koji pokazuje drugačije.

Izvor: B92

Kfor i Euleks doveli Kurtijeve Rosu specijalce sa snajperom u Leposavić VIDEO
Foto: Profimedia

Na snimku se jasno vidi kako specijalci Aljbina Kurtija unose snajper.

Iako su Kfor i Euleks garantovali da ROSU policija neće doći u policijsku stanicu u Leposaviću, već su molili samo da se donose hrana i propuste patrolni policajci koji su tu od početka barikada i koji su pod terapijom, na snimku se vidi kako zapravo Euleks i Kfor dovode Rosu policiju sa šlemovima i dugim cevima na sever!

Jesu li policajci sa šlemovima koji unose snajper i duge cevi ta regularna policija kao što to tvrde Euleks i Kfor? Za šta Alkbin Kurti šalje Rosu sa snajperom na sever i kako planira da upotrebi taj snajper?

Da li za one "žrtve" koje Kurti planira kada je govorio o uklanjanju barikada?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: