Moskva: Ako bi postojao način...

Ako bi postojao način da Rusija bude uništena ili da bude preuzeto sve na ovom svetu, SAD bi to odmah uradile, smatra Marija Zaharova.

Izvor: B92

Petak, 16.12.2022.

07:54

Moskva: Ako bi postojao način...
Foto: Profimedia

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova je tako prokomentarisala izjavu sekretarke za štampu Bele kuće Karin Žan Pjer da, kad bi postojao način da se Rusija spreči da učestvuje u Savetu bezbednosti UN, SAD bi ga odmah iskoristile, prenosi RIA Novosti.

"Kad bi postojao način da se zauzme sva nafta, sav gas, sve zlato, svi dijamanti, sva voda za piće i sve na svetu, oni bi to odmah učinili. Kad bi postojao način da zauzmu univerzum, i to bi takođe odmah učinili. Takvog načina, hvala Bogu, jednostavno nema", napisala je Zaharova na Telegram kanalu.

Sekretarka za štampu Bele kuce Karin Žan Pjer izjavila je prethodno da, kad bi postojao način da se Rusija spreči da učestvuje u Savetu bezbednosti UN, SAD bi ga odmah iskoristile, prenosi RIA Novosti.

Prema njenim rečima, SAD sada ne vide takvu mogućnost i stoga ce nastaviti da traže izolaciju Moskve na međunarodnom planu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: