Vozači, oprez: Radovi na putevima

Kod petlje Novi Sad Sever, u smeru ka Novom Sadu, u levoj saobraćajnici u dužini od 600 metara izvode se radovi do 17 časova, uz naizmenično propuštanje vozila.

Izvor: B92

Petak, 24.06.2022.

15:18

Vozači, oprez: Radovi na putevima
Foto: B92/NP

Na auto-putu E-75, kod petlje Orlovača - Ostružnica , 27. juna od 9 do 19 časova najavljeni su radovi na sanaciji oštećene hidrantske niše i zamena hidranta u tunelu Lipak.

U smeru B kroz tunel Lipak saobraćaj će se odvijati voznom - desnom saobraćajnom trakom. Na auto-putu E-763, na deonici petlja Ub - petlja Lajkovac, do 01. novembra biće izvođeni radovi na održavanju leve kolovozne trake.

Za saobraćaj se zatvara izlaz na petlji Ub, u smeru ka petlji Surčin Jug, a saobraćaj se odvija dvosmerno u desnoj kolovoznoj traci.

Na deonici Gložan - Begeč najavljena je obustava saobraćaja zbog radova na pojačanom održavanju do 01. avgusta do 15 časova.

Alternativni putni pravac tokom obustave je Bačka Palanka - Gložan - Bački Petrovac - Planta - Futog.

Na deonici puta Mionica - Divci, u zoni mosta preko reke Kolubare od 7 do 17 časova do 15. jula najavljeni su radovi na redovnom održavanju uz naizmenično propuštanje vozila regulisano semaforima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: