Uhapšen zbog droge: Ranije izboden i pucano mu u noge

Policija u Čačku uhapsila je M. Š. (27) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Izvor: Kosovo online

Utorak, 21.09.2021.

14:39

Uhapšen zbog droge: Ranije izboden i pucano mu u noge
Ilustracija: Depositphotos/emevil

Policija je u garderobi osumnjičenog, koji je zatečen kao putnik u taksiju, pronašla 29,9 grama materije za koju se sumnja da je marihuana.

Pronađena droga je, kako se sumnja, bila namenjena daljoj prodaji. Osumnjičenom je, po nalogu nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Inače, M. Š. je odranije poznat policiji, na njega je pre dva meseca pucano u noge na području šireg centra grada, a meta napada bio je i pre nekoliko godina kada je izboden nožem u strogom centru Čačka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: