Ljudi su bili u pravu: Strašan spisak onoga šta je MUP otkrio u Nišu

Niš -- Saobraćajna policija u Nišu otkrila je i procesuirala, posle naloga ministra Aleksandra Vulina o pojačanoj kontroli, 101 saobraćajni prekršaj.

Izvor: B92, Beta
Podeli

Takođe, sačinjena su i 83 prekršajna naloga i podneće se 18 zahteva za prekršajni postupak, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Kako se navodi u saopštenju, juče je među prekršajima zabeležena i brzina kretanja vozila od 146,9 kilometra na sat, na delu puta gde je ograničenje 50 kilometara na sat, a jedan vozač vozio je sa 2,18 promila alkohola u krvi.

Navedeni prekršaji predstavljaju nasilničku vožnju i vozači će biti odvedeni kod dežurnog sudije i procesuirani u skraćenom postupku, piše u saopštenju.

Policija apeluje na vozače da se ponašaju odgovorno, da poštuju saobraćajna pravila i propise i tako sačuvaju sebe i druge učesnike u saobraćaju.

Podsetimo, nedavno su u Nišu, na stazi za pešake, stradali dvanaestogodišnji dečak i otac troje dece, kada je na njih naleteo "audi" za čijim volanom se nalazio devetnaestogodišnjak.

Nakon te stravične nesreće građani Niša su protestovali zbog bahate vožnje na tom delu puta.

Ministar unutrašnjih poslova potom se uputio u Niš, a nedugo zatim smenjen je i načelnik saobraćajne policije u tom gradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 112 idi na stranu