Zbog radova na nekim putevima promene u saobraćaju

Na putu Bancarevo - Crvena Reka, produžavaju se radovi na pojačanom održavanju do 25. decembra i dalje je na snazi obustava saobraćaja.

Izvor: Tanjug
Podeli

Alternativni putni pravac je Niška Banja - Prosek, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Sadikov Bunar - Blato - produžavaju se radovi na pojačanom održavanju do 6. novemvbra i dalje je na snazi obustava saobraćaj. Kompletan saobraćaj je preusmeren na Sadikov Bunar - Bela Palanka i dalke na put Bela Palanka - Donji Striževac.

Sajan - Iđoš, do 3. novembra od 7 do 16 časova radovi na mašinskom krpljenju udarnih rupa, uz naizmenično propuštanje vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Čoka - Ostojićevo, od 4. do 7. novembra, od 7 do 16 časova, radovi na mašinskom krpljenju udarnih rupa, uz naizmenično propuštanje vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Boljevci - Obrenovac - produžavaju se radovi na sanaciji kolovoza, do 29. decembra i dalje na snazi obustave saobraćaja. Alternativni putni pravac iz pravca Obrenovca je auto-put E-763 (Miloš Veliki), a iz pravca Boljevca nema alternativnog putnog pravca.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.05 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

strana 1 od 226 idi na stranu