SNS obeležila slavu: Zajedno da pobedimo i sačuvamo Srbiju FOTO

Srpska napredna stranka obeležila je danas stranačku slavu Svetu Petku, sa manje gostiju nego ranije.

Izvor: Tanjug

Utorak, 27.10.2020.

13:00

SNS obeležila slavu: Zajedno da pobedimo i sačuvamo Srbiju FOTO
Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ bs

Poručeno je da se moramo svi držati zajedno u borbi protiv korone, kako bismo sačuvali zdravlje nacije, a time i Srbiju.

Domaćin slave ove godine je bio ministar Branislav Nedimović, a obeležavanju je prisustvovao i predsednik Aleksandar Vučić, koji je svima čestivao slavu.

Prisustvovali su i potpredsednici SNS Marija Obradović, Marko Đurić, funkcioneri Jadranka Joksimović, Nikola Selaković, Darko Glišić, Dragan Stevanović, Goran Vesić, Zoran Đorđević i drugi članovi stranke.

Nedimović je rekao da se slava ovog puta obeležava u trenutku u kojem svi moraju da vode računa o onom najvažnijem - životu i zdravlju.

"Svi moramo biti zajedno da bismo sačuvali Srbiju i moramo pobediti ovaj virus", rekao je Nedimović.

On je istakao da danas nema mnogo ljudi na obeležavanju slave, koja je ove godine organizovana uz poštovanje preporuka Kriznog štaba, jer su na prvom mestu zdravlje i potreba da se svi sačuvaju.

Naveo je i da su žene, čija je zaštitnica Sveta Petka, stub svake porodice i stub SNS, koje prepoznaju stabilnost, sigurnost i pravac u kojem društvo mora da se kreće.

Prošle godine, kaže, malo ko bi poverovao u to da je neko govorio o svemu što je sada snašlo svet.

Nedimović je ukazao i da nema sumnje da je SNS najpozvanija i najodogovornija u mesecima ispred nas da sačuva Srbiju, da pomogne da bude bolja nego što je bila pre nego što je sve počelo.

"Nemojte zaboraviti brojke koje pokazuju da smo ojačali, postali snažni, posle dugog niza godina, pre svega zahvaljujući Aleksandru Vučiću i SNS. Hvala svima koji su danas došli, i koji nisu, koji su bili uz nas u junu, martu i svakom junu i martu, svake godine, jer su bili iskreno uz nas. Hvala svima što iz meseca u mesec rastemo", rekao je Nedimović.

On je građanima, članovima i predsedniku Srbije zahvalio na svemu što rade za Srbiju. "Nemamo drugu zemlju, moramo da je čuvamo", rekao je Nedimović.

Obeležavanju slave prisustvovalo je manje članova i gostiju nego ranijih godina, zbog epidemiološke situacije, a svi u sedištvu SNS nosili su maske.
Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ bs
Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ bs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: