"Predsednik je uvek najodgovorniji"

Lider hrvatskog SDP-a, nakon izbornog poraza objavio da podnosi ostavku na poziciju predsednika stranke, preneo je Index.hr.

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.07.2020.

11:11

Tanjug/AP Photo/Daniel Kasap

"Raspisat ćemo izbore. Ja se neću kandidovati. Do izbora vd predsednika će biti Zlatko Komadina", rekao je Davor Bernardić.

"Predsjednik je uvek najodgovorniji", rekao je Bernardić.

"Kao što sam rekao, nikoga ne krivim. Građani su izabrali, hvala svima koji su izašli", rekao je i dodao da ne zna da li će biti poslanik u novom sazivu hrvatskog parlamenta.

Na pitanje razmišlja li o povlačenju iz politike Bernardić je odgovorio: "Znate kako je u životu. Kad se jedna vrata zatvore, druga se otvore. Život je nepredvidiv. To je čar života. Niko ne zna što nosi sutra. Sigurno neću ostati na čelu SDP-a."

Na jučerašnjim parlamentarnim izborima, SDP, odnosno opozicioni blok Restart, je osvojio mnogo manje nglasova od HDZ-a, iako su brojni analitičari u predizbornim projekcijama smatrali da će baš Restart odneti pobedu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: