"Mogu da mi prete, ali neće srušiti puteve i fabrike"

Opozicija pretnjama da ću završiti kao Aleksandar Obrenović neće sruštiti izgrađene autoputeve i fabrike, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.12.2019.

13:17

Tanjug, Tanja Valiæ

On je istakao da je siguran da građani znaju kojim putem Srbija ide.

Komentarišući nove pretnje koje su mu upućene na društvenim mrežama i pitanje kako vidi to što su Boško Obradović i njegove pristalice rekli da će da završi kao Aleksandar Obrenović, rekao je da to neće promeniti činjenicu da su sada plate i penzije veće nego ikada.

"Što se tiče ovih što prete da ću da završim kao Aleksandar Obrenović ili kao Aleksandar Karađorđević, pošto su verovatno svakog Aleksandra našli da je isto završio... jedan sa mecima u sebi, a drugog smo junački onako izboli 52 puta, pa ga još bacili preko terase....Hoće li time da sruše autoputeve i činjenicu da su kada su otišli sa vlasti ostavili nenormalne dugove i fabrike puste, a da danas otvaramo fabrike u svim gradovima", zapitao je Vučić.

Oni neka rade svoj posao, nemam problem sa tim, ali sam uveren da gradjani vide kojim putem ide Srbija, poručio je predsednik.

"Oni koji grade puteve nikoga ne mrze"

Nećemo da gledamo u mete, već u budućnost, poručio je još Vučić i istakao da će se već za tri i po godine stizati za samo sat vremena od Beorada do Drine.

"Napravili smo razliku između 'nišanjenja' i povezivanja, između mržnje i prijateljstva i rada, između nasilja i elementarne pristojnosti", poručio je Vučić. Naglasio je da oni koji grade puteve, fabrke i bolnice i drugo nikoga ne mrze već vole sve ljude, pošto rade za sve ljude.

"To je naša poltika i naš odgovor jedini koji ćemo da imamo, jer znamo da je onih koji mrze ipak mnogo manje nego onih koji hoće pristojnu Srbiju. Uvren sam da ćemo svaku mržnju prevladati i da ćemo mnogo toga umeti i uspeti da izgradimo i tu nema stajanja. Mi nećemo gledamo u mete, hoćemo da gledamo u budućnost", poručio je predsednik Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: