Do srpskih generala stigla poruka da ne napuštaju Srbiju VIDEO

Nebojšu Pavkovića u zatvoru u Finskoj su posetili istražni sudija i tužilac iz Prištine i zatražili da ga saslušaju u svojstvu optuženog.

Izvor: B92

Nedelja, 07.07.2019.

18:00

Do srpskih generala stigla poruka da ne napuštaju Srbiju VIDEO
Foto: Screenshot/O2

Njihova aktivnost se na tome nije završila jer je i do drugih srpskih generala koji se terete za ratne zločine stigla poruka da ne napuštaju Srbiju.

Na spisku srpskih generala koji su dobili specijalnu poruku našli su se nekadašnji načelnik Generalštaba i komandant treće armije Nebojša Pavković koji je u Finskoj već dočekao posetu iz Prištine, Dragan Živanović, Momir Stojanović, Mladen Ćirković, policijski general Sreten Lukic, uz prethodno podignute optužnice Božidara Delića i Ljubiše Dikovića...

"Posle skoro 20 godina, nesto manje, dolazi ta vest da se među osumnjičenima za ratne zločine nalazim ja kao komandant 37 brigade. Naravno pitate se zašto, zbog čega, znate šta ste radili, znate šta su radili, kako su radili vaši vojnici i normalno da razmišljate šta je to da posle toliko vremena, a znalo se 2005 i 2003, šta se dešavalo i svu dokumetnaciju koju smo mi imali hag je uzeo na vreme", rekao je Ljubiša Diković.

Još nije jasno na koji način će se specijalno tužilaštvo baviti srpskim generalima.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: