"Sukob" koalicionih partnera – SNS: Nasilje kandidata SPS

Dosadašnji koalicioni partneri su se sukobili u Kladovu, bar prema tvrdnjama iz Srpske napredne stranke.

Izvor: B92, Tanjug

Nedelja, 16.12.2018.

17:42

Prvi na listi „Aleksandar Vučić - Zato što volimo Kladovo“ i kandidat za predsednika te opštine Saša Nikolić izjavio je da kandidat SPS za predsednika opštine Radovan Arežina na "najbrutalniji način vređa, presreće i fizički nasrće na aktiviste SNS".

"Zgrožen sam nasilnim metodama i lažima kojima funkcioneri SPS, poput Arežine, pokušavaju da na izborni dan prekroje volju građana Kladova", naveo je Nikolić u pisanoj izjavi.

On tvrdi da je Arežina aktivistima SNS rekao „robijao sam, nije mi problem da robijam opet" i da je posle toga, kako kaže, jasno da "osim terora i nasilja" SPS nema šta da ponudi građanima Kladova.

"Najoštrije osuđujem silu i strah koji šire funkcioneri SPS u Kladovu, i pozivam nadležne državne organe da sankcionišu ovakvo ponašanje, kako bi se obezbedili demokratski i fer izbori, a građanima pružila mogućnost da se slobodnom voljom izjasne i da glasaju za koga oni žele", naveo je Nikolić.

Podsetimo, Arežina je imenovan za predsednika Skupštine opštine Kladovo 26. septembra, čime je SPS postala koalicioni partner Srpske napredne stranke in a lokalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: