"Šta je Srbija uradila da osnivaju pakt protiv nje?"

Povodom izjave kosovskog vicepremijera Envera Hodžaja da je u Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori razgovarao o osnivanju pakta protiv Srbije, reagovao ministar.

Izvor: B92

Nedelja, 02.12.2018.

09:07

Tanjug/MUP Republike Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Srbije potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Stefanović kaže da treba videti kako ce se te zemlje odrediti.

"Želimo da čujemo šta su to Srbija i srpski narod loše uradili da oni osnivaju pakt protiv Srbije i srpskog naroda", rekao je Stefanović za RTS.

Stefanovic rekao je da ta izjava predstavlja neprijateljski akt protiv Srbije i njenih gradana i poziv na dodatnu nestabilnost u regionu.

"Oni prepoznaju da Srbija jaca, da Srbija nije lak plen i da nije zemlja koja ce se samo sklanjati, povijati i puštati da sve ono ono što je protiv interesa naše zemlje", rekao je Stefanović.

Prema njegovim recima, te reci dolaze danas kad je Srbija i ekonomski i polticki snažnija i ima vecu ulogu u svetu i može policijski i vojno znacajnije da zaštiti svoju teritoriju i svoj narod.

S obzirom na to da je Hodžaj o paktu protiv Srbije razgovarao u Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori, treba videti kako ce se te zemlje odrediti, rekao je Stefanovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: