Dvadesetak navijača povređeno, niko nije životno ugrožen

Dvadesetak navijača povređeno je u tuči tokom "večitog derbija" Partizana i Crvene zvezde, kažu za B92.net iz Hitne pomoći. Niko nije životno ugrožen.

Izvor: B92

Sreda, 13.12.2017.

19:33

Dvadesetak navijača povređeno, niko nije životno ugrožen
Foto: StarSport

Tuča je izbila na južnoj tribini stadiona Partizana tokom prvog poluvremena i trajala je gotovo dvadesetak minuta.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura kaže da je povređeno "19 ili 20 navijača".

Pojedini mediji pisali su da se lekari bore za život jednog mladića, što je Macura za B92.net negirala: "Nije istina, on je sa povredom glave prebačen na VMA i predat neurohirurgu".

Tuču na južnoj tribini na kraju je zaustavila Žandarmerija i potom sa stadiona izvela nekoliko navijača.

Postoje dve verzije toga zbog čega je izbio sukob - prema jednoj verziji navijači Crvene zvezde su se infiltrirali na Partizanov jug, nakon čega je izbio sukob, a prema drugoj reč je o međusobnom sukobu navijača Partizana.

Opširnije o tome šta se dešavalo na stadionu JNA, kao i uznemirujuće fotografije sukoba, možete pročitati i pogledati - OVDE.

Crvena zvezda i Partizan odigrali su nerešeno 1:1 u 156. derbiju. Gol za Partizan postigao je Suma sa bele tačke, da bi pred kraj utakmice rezultat izjednačio Boaći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: