Nikolić ide na novu funkciju i kod Putina po orden

Tomislav Nikolić bi po isteku mandata 30. maja trebalo da pređe na novu funkciju - upravljaće Nacionalnim savetom za saradnju sa Rusijom i Kinom, pišu Novosti.

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.05.2017.

08:27

Nikolić ide na novu funkciju i kod Putina po orden
Foto: Tanjug, arhiva

List piše da bi Vlada Srbije u naredne dve nedelje trebalo da donese zvaničnu odluku, a da bi odlazeći predsednik Srbije polovinom juna mogao da otputuje za Moskvu, gde bi trebalo da razgovara sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom koji, kako je najavljeno, treba da ga odlikuje.

Dnevni list "Blic" piše danas o tome šta će biti sa kadrovima iz kabineta predsednika Nikolića, pa navodi da je njegov savetnik za kulturu Radoslav Pavlović kandidat za direktora Kulturnog centra Srbije u Parizu.

List piše i da bi aktuelnog ambasadora Srbije u Francuskoj Rajka Ristića trebalo da zameni Ivan Mrkić, savetnik predsednika Nikolića za spoljnu politiku i nekadašnji ministar spoljnih poslova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: