Diković vojnicima čestitao praznike

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković danas je svim pripadnicima Vojske Srbije čestitao novogodišnje praznike.

Izvor: B92

Utorak, 31.12.2013.

12:33

Default images

"Tokom godine koja je na izmaku, vašom stručnošću, zalaganjem i odgovornim radom, obezbedili ste uspešno izvršavanje svih zadataka, ostvarili zapažene rezultate i doprineli podizanju ugleda vojne profesije", naveo je on u čestitki.

Diković je istakao da će u narednoj godini Vojska Srbije nastaviti da profesionalno izvršava misije i zadatke i jača svoje operativne sposobnosti, ostajući privržena slavnim vojničkim tradicijama našeg naroda.

"Neka nova 2014. godina bude upamćena po modernizaciji i dostizanju najviših svetskih standarda, radi jačanja bezbednosti Srbije i svih njenih građana", dodao je on u čestitki objavljenoj na sajtu Vojske Srbije.

Diković je izrazio uverenje da će vojska i u narednom periodu ići putem napretka i sa istim elanom i odgovornošću realizovati planirane zadatke i ispuniti obaveze koje predstoje.

Čestitke ministra Rodića

I ministar odbrane Nebojša Rodić čestitao je novgodišnje praznike svim pripadnicima tog ministarstva i Vojske Srbije.

"Želim vam uspehe u radu, da svojim zalaganjem postižete najviše standarde u daljem osposobljavanju, opremanju i jačanju Vojske Srbije i da u skladu sa dobrom srpskom tradicijom usmeravate njene potencijale ka pravim vrednostima našeg naroda i države", naveo je on u čestitki.

"Uveren da ćemo i u narednoj godini zajednički uspeti da realizujemo sve planirane zadatke i ispunimo obaveze koje nam predstoje, vašim porodicama i vama želim puno zdravlja, sreće i uspeha u 2014", istakao je Rodić u čestitki objavljenoj na sajtu resornog ministarstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: