Dačić i Čepurin na proslavi PTJ

Pripadnici Protivteroristicke jedinice (PTJ) MUP-a danas će deci svojih radnika i poginulih pripadnika uručiti novogodišnje paketiće i obeležiti kraj godine.

Izvor: B92

Petak, 27.12.2013.

00:31

Default images

Pripadnici te elitne jedinice MUP-a će obeležiti i kraj 2013. na svečanosti kojoj će prisutvovati premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i ambasador Rusije Aleksandar Čepurin.

Na proslavi u bašti PTJ u Lipovici, Čepurin će uručiti donaciju Kompanije "Lukoil" pripadnicima te jedinice, najavilo je ministarstvo unutrašnjih poslova.

Pripadnici PTJ izvrššavaju najsložženije bezbednosne zadatke u slučajevima suzbijanja terorizma, oslobađanja talaca, hapššenja najopasnijih kriminalnih grupa.

PTJ je formirana 7. maja 2003. kao jedna od jedinica Žandarmerije da bi, na predlog MUP-a a nakon većeg broja uspešno izvršenih zadataka, Vlada Srbije 11. aprila 2007. donela Odluku o izdvajanju PTJ iz Žandarmerije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: