URS: Srbiju čeka put na bolje

Visoki funkcioner URS i šef poslaničlke grupe te stranke u državnom parlamentu Vladimir Ilić, ocenio da Srbija ima hrabru Vladu spremnu da uradi velike stvari.

Izvor: B92

Subota, 29.06.2013.

23:34

Default images

"I Odluka o početku pregovora o pristupanju Srbije Evropskoj uniji je jedan od rezultata rada Vlade", rekao je Ilić, na konstituisanju Gradskog odbora URS u Jagodini.

On je dodao da Srbiju do članstva u EU čeka težak put "ali put koji će stvarno da promeni Srbiju, promeniće sve loše što je bilo ovde, odnos prema radu, promeniće pravosudje, dovešće investitotre..."

"Jednostavno bolje ćemo živeti, tako govori iskustvo zemalja koje su ušle u EU, Poljske, Češke, Slovenije", rekao je Ilić.

On je napomenuo da je "Evropa sada u krizi, nije više kao što je bila, ali što se tiče našeg puta ka Evropi, on je za nas zaista važan".

Ilić je istakao da je cilj URS da se svi delovi Srbije jednako razvijaju, a "Jagodina je primer za ostale gradove Srbije kako treba raditi".

Ilić je istakao da je siguran da URS "ima najbolje ljude i ono što URS radi je dobro za Srbiju".

Posle debakla na lokalnim izborima, Gradski odbor URS u Jagodini je pretrpeo velike promene.

"Promene su nastale, jer želimo da u narednom periodu imamo ozbiljan odbor i stranku koja će da pomogne gradskoj vlasti da ima bolju konkeciju sa republičkom vlasti", izajvio je koordinator URS za Pomoravski okrug Miodrag Miljković.

Za predsednika Gradskog odbora URS Jagodine izabran je dr Drako Miletić, direktor Opšte bolnice u Jagodini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: