"Mladić se lečio u bolnici 2009."

Advokat Miloš Šaljić tvrdi da poseduje medicinsku dokumentaciju koja dokazuje da je Mladić od aprila do jula 2009. bio na lečenju u jednoj beogradskoj klinici.

Izvor: B92

Utorak, 31.05.2011.

23:16

Default images

Advokat tvrdi da je tada Mladić čak operisan, kao i da je primao i hemoterapiju.

Šaljić za B92 tvrdi da je te podatke i dokumenta u ponedeljak dobio od jednog agenta CIA.

Mladićev advokat je rekao da je reč o državnoj klinici, ali da ne želi da otkrije kojoj, i da je dokumentaciju predao Specijalnom sudu.

"Radi se o državnoj klinici koja se nalazi u Beogradu i koja je veoma značajna. Ali neću da kažem o kojoj se klinici radi, jer neću ljudima da pravim problem. Za sada moram da čuvam izvor, ali sam dokument bez zaglavlja klinike dao na uvid sudu, koji je obećao da će izvršiti proveru ispitivanjem postojanja takve bolesti kod Mladića, ali do toga nije došlo", rekao je za B92 Šaljić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: