Gejming 3

26.04.2024.

8:06

Dve besplatne video-igre: Požurite i preuzmite ih dok ponuda traje VIDEO

Spremite se za nove besplatne video-igre koje deli Epic Games Store - evo šta je u ponudi ove nedelje.

Izvor: B92

Dve besplatne video-igre: Požurite i preuzmite ih dok ponuda traje VIDEO
Shutterstock/Joeri Mostmans

Podeli:

Industria je prva igra koju ćemo predstaviti. U pitanju je "pucačina" koja je smeštena u vreme pada Berlinskog zida, ali je vaš lik neobjašnjivo prebačen u paralelni univerzum kako bi tražio nestalog kolegu. 

Ovaj svet spaja istočni Berlin sa čudnim "industrijskim" pejzažem, a iza svakog ugla vrebaju vas neprijatelji protiv kojih ćete morati da se borite kako znate i umete, mada će vam na raspolaganju biti različito oružje. Procenjeno vreme neophodno da se završi igra je četiri sata.

Drugi poklon je Lisa: The Definitive Edition. U pitanju je RPG koji spaja dva dela "Lisa" serijala, nudeći kompletnu priču i vraćajući pojedine likove. Istražite šta se nalazi u čudnom svetu Olata i otkrijte tajne sakrivene negde duboko.

Ne zaboravite da će ove video-igre biti u ponudi samo do četvrtka, pa bi zato bilo dobro da požurite i preuzmete ih što pre, Istovremeno, spremite se da sledeće nedelje u svoju biblioteku dodate "Orcs Must Die 3".

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: