Obrazovanje

26.04.2024.

8:57

Velika prvomajska akcija na ITAcademy: Uštedite do 950 € popusta na školarinu

Sasvim u duhu sećanja na slavne borbe i velika dostignuća radničkog pokreta, Međunarodni praznik rada vam ove godine donosi mogućnost da popravite svoje životne uslove tako što ćete se izboriti za siguran i bolje plaćen posao!

Izvor: ITAcademy

Velika prvomajska akcija na ITAcademy: Uštedite do 950 € popusta na školarinu
Link Group

Podeli:

A da ta borba bude lakša i uspešna, postarala se ITAcademy, koja organizuje veliku prvomajsku akciju tokom koje ćete imati priliku da ostvarite do čak 950 evra popusta na jednogodišnje školovanje za najatraktivnije IT pozicije.

Postanite deo hi-tech radničke klase i steknite znanja za najplaćenije poslove budućnosti

Ovaj praznik većina radnika dočekuje tako što se bori da uopšte pronađe bilo kakvo radno mesto, da na poslu ima platu koja obezbeđuje pristojan život i da radi u normalnim uslovima.

Ipak, postoji i radnička klasa koja ne mora da vodi borbu za svoja prava, čak ni u ovom trenutku kada, zbog trenutne geopolitičke i ekonomske neizvesnosti, nastupa velika kriza, koja odnosi brojna radna mesta. Oni koji su shvatili da je budućnost u informacionim tehnologijama i postali deo radničke IT klase ne samo da ne moraju da brinu za posao već mogu i da biraju gde će raditi i za koju platu.

IT sektor je jedna od retkih grana industrije na koju kriza ne utiče u velikoj meri, a broj radnih mesta i potraga za kvalitetnim kadrom su u porastu. Zato sa ITAcademy poručuju: „Ovog 1. maja izborite se za pravednije uslove rada tako što ćete steći najplaćenija IT znanja. Iskoristite ovu akciju da promenite svoj život i karijeru!

Neverovatnih 950 evra popusta za najsavremenije IT školovanje u ovom delu Evrope

Velika prvomajska akcija na ITAcademy traje od 26. aprila do 3. maja i omogućava vam upis uz 950 evra popusta na jednogodišnje, najsavremenije IT školovanje. Na vama je samo da od šest oblasti (programiranje, dizajn i multimedija, administracija, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD i razvoj mobilnih aplikacija) izaberete onu koja najviše odgovara vašim interesovanjima.

Bez obzira na to za koju se od ovih oblasti odlučite, školovanjem na ITAcademy steći ćete IT veštine koje će vam omogućiti profitabilnu karijeru. Na ovoj ustanovi vas očekuje:

 • Pomoć u izboru IT karijere i pronalaženju posla: Centar za razvoj karijere će vam pružiti profesionalnu pomoć u istraživanju najboljih opcija za vašu buduću IT karijeru, kao i u traženju posla nakon školovanja: od stručne pomoći u kreiranju CV-ja, preko pripreme za intervjue, do povezivanja sa kompanijama iz celog regiona.
   
 • Izgrađen portfolio već u toku školovanja: ITAcademy je jedna od retkih edukativnih ustanova koja vam omogućava da već tokom školovanja steknete neophodno radno iskustvo putem besplatnih edukativnih programa kao što su LINK Apprentice Program i IT Practice Center. Sve što naučite imaćete prilike da primenite na realnim IT projektima i tako izgradite bogat GitHub/Behance portfolio. Takođe, steći ćete znanje kako da napravite atraktivan profil na freelance platformama, pregovarate sa klijentima i dobijete unosne projekte.
   
 • 100% zagarantovano zadovoljstvo: Ukoliko 12 meseci nakon školovanja ne pronađete posao, dobijate potpuno besplatno bilo koji od preostalih online kurseva.
   
 • Ekskluzivan pristup atraktivnim coworking prostorima: Kako biste bili u prilici da stečena znanja i veštine iskoristite, ITAcademy obezbeđuje čak 100 besplatnih sati u coworking prostorima, gde ćete u društvu rastuće IT zajednice moći da pokrenete zajedničke projekte i stvorite nove poslovne prilike.
   
 • Besplatno usavršavanje stranih jezika: Za uspešnu karijeru i mogućnost zaposlenja u inostranim kompanijama, ITAcademy vam obezbeđuje i besplatno usavršavanje engleskog i nemačkog jezika.
   
 • Pomoć u učenju: Ukoliko u toku školovanja naiđete na bilo kakav problem u učenju, na raspolaganju vam je Savetnik za pomoć u učenju, koji će vam pomoći da savladate svaku prepreku.
   
 • Android i iOS aplikacija: Putem ITAcademy Android i iOS aplikacije moći ćete da učite gde god da se nalazite.
   

Kako biste videli šta vam još školovanje na ovoj jedinstvenoj ustanovi donosi, posetite ovu stranicu.

Link Group

Prestižni sertifikati kao međunarodna potvrda stečenih znanja

Do praktičnih znanja koja su vam neophodna da biste započeli IT karijeru možete doći na način koji vama najviše odgovara – školovanjem iz moderno opremljenih učionica ITAcademy ili online, putem Distance Learning platforme.

Ova platforma vam omogućava da putem interneta prelazite gradivo, pratite predavanja, komunicirate sa predavačima i kolegama i imate iste uslove školovanja kao i polaznici koji nastavu prate iz učionica, gde god da se nalazite.

Oba modela školovanja donose vam jednaku stručnost i priliku da steknete neki od brojnih međunarodno priznatih IT sertifikata, kao što su Oracle, Autodesk, Adobe, Microsoft, Cisco, Linux Professional Institute, CompTIA, ISTQB, Python Institute, Unity, CIW, ICM, Google i drugi. Ovi sertifikati predstavljaće zvaničnu potvrdu znanja koja ste stekli.

Broj mesta je ograničen. Prijavite se na vreme!

Prvomajska akcija na ITAcademy traje od 26. aprila do 3. maja, a broj polaznika koji će moći da ostvari do 950 evra popusta prilikom upisa je ograničen.

Sa ITAcademy ističu da će broj slobodnih mesta biti raspoređen u skladu sa redosledom pristiglih prijava i da svi zainteresovani treba da se prijave na vreme ukoliko žele da rezervišu svoje mesto.

Ako želite da započnete školovanje na ITAcademy koje će vam omogućiti da sledeće prvomajske praznike dočekate kao visoko plaćeni stručnjak, prijavite se preko ove stranice.

Podeli:

Možda vas zanima

Svet

Diže se uzbuna, preti nam potpuni kolaps?

Planeta Zemlja je u poslednjih 13 meseci rušila temperaturne rekorde, a svaki mesec beleži temperature za 1,5 stepeni Celzijusa više od predindustrijskog proseka, rezultat je nove naučne studije o globalnom zagrevanju.

8:40

11.7.2024.

1 d

Kosovo

Zapaljena zastava Srbije

Kosovska policija saopštila je danas da je zapaljena zastava Srbije u blizini jednog restorana u severnoj Mitrovici.

11:54

11.7.2024.

1 d

Podeli: