"Nije bilo razgovora o platformi"

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da u vladajućoj koaliciji još nije bilo razgovora o platformi budućeg dijaloga Beograda i Prištine.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.09.2010.

11:49

Default images

Dačić je rekao da će se o tome razgovarati i dodao da ta platforma neće biti mnogo drugačija u odnosu na dosadašnje stavove Srbije.

Sigurno je da Srbija u bilo kakvim razgovorima ne može priznati nezavisnost Kosova i Metohije, a naravno da Srbija misli da treba da se razgovara o svim stvarima koje se tiču života ljudi, kazao je Dačić.

On je napomenuo da su ta pitanja usko vezana i za pitanje statusa južne srpske pokrajine.

Koalicija kompaktna

Lider Socijalističke partije Srbije izjavio je danas u Skupštini Srbije da je koalicija SPS-PUPS-JS kompaktna i da ne veruje da bi se nekoj od njih "Isplatilo" da pravi neke nove eksperimente.

Dačić je rekao da SPS nikoga ne prisiljava da bude u koaliciji sa njom i dodao da između njih nije bilo razgovora o tome kako će nastupati na budućim izborima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: