Spajdermen baku spasli vatrogasci

Peking -- Jedna osamdesetogodišnja Kineskinja pokušala je da se pomoću konopca spusti sa petog sprata solitera kako bi se vratila u svoje selo.

Izvor: Tanjug
Podeli

Džang Jingfeng je došla da poseti sina u gradu Hebi, u istočnoj provinciji Henan, ali joj je boravak u zaključanom stanu u višespratnici ubrzo postao teskoban i ona je poželela da se vrati u rodno selo. Starica je jednog jutra odlučila da se pomoću konopca vezanog oko struka spusti niz zgradu do ulice.

Nažalost, nije dobro izračunala dužinu konopca, pa je ostala da visi nekoliko metara iznad tla. Spasli su je vatrogasci, koji su došli na poziv zaprepašćenih suseda.

"Mislila sam da je konopac dovoljno dugačak da se njime spustim do ulice, ali sam zaboravila da uračunam i deo kojim sam se vezala oko struka", izjavila je neustrašiva Spajdermen-baka, kojoj su susedi kroz prozor pružili lopatu da bi se za nju pridržavala dok ne dođu vatrogasci.

Info

SAD i Italija o Deklaraciji

Vašington -- Sjedinjene Američke Države su pozdravile Deklaraciju o Srebrenci, kao pozitivan korak ka pomirenju. Italija kaže da je to važan korak za evropski razvoj Srbije.

Svet sreda 31.03. 22:38 Komentara: 1

Rekonstruisana Vlada Kosova

Priština -- Premijer Kosova Hašim Tači obavio rekonstrukcija Vlade Kosova. Zamenjena šestorica ministara i oformljeno novo Ministarstvo za evropske integracije.

Kosovo sreda 31.03. 20:24 Komentara: 0
strana 1 od 991 idi na stranu