LSV očekuje bar 10 odsto glasova

Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje više od deset odsto glasova na pokrajinskim izborima u Vojvodini 11. maja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.03.2008.

13:41

Default images

Funkcioner LSV-a Aleksandar Marton, koji je poslanik te stranke u Skupštini Srbije, rekao je na konferenciji za novinare u Novom Sadu da će lista "Zajedno za Vojvodinu - Nenad Čanak" na pokrajinskim izborima biti druga na glasačkom listiću.

"U kampanji ćemo građanima ukazivati na to da Vojvodina treba da ima izvršnu, zakonodavnu i sudsku vlast, izvorne prihode i imovinu. Prve informacije iz kampanje su ohrabrujuće. Prema istraživanju od prošle nedelje, već smo prešli deset odsto i očekujemo dalji rast", kazao je on.

Marton je ocenio i da se na LSV prethodnih dana svalio "veliki bes iz kabineta odlazećeg premijera Srbije Vojislava Koštunice i njegovih ministara", zbog "na svu sreću, neuspele koncesije na autoput Horgoš-Požega".

"Tvrde da mi kvarimo tu veliku šansu za Srbiju, ali mi mislimo da je to velika šansa da autoput dođe do klinike ministra Velimira Ilića ili do vikendice premijera Koštunice u Belanovici. Smatramo da je veliki uspeh što, bar za sada, autoput neće tuda ići", kazao je Marton.

On je dodao da će LSV na parlamentarnim izborima nastupiti u okviru koalicije "Za evropsku Srbiju - Boris Tadić" i izrazio uverenje da će ta koalicija odneti pobedu nad listama "koje Srbiju žele da povuku unazad".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: