Marija Milošević: moja je majka u Moskvi i nije pobegla

Izvor: FoNet, Beta

Nedelja, 30.03.2003.

11:52

Default images

Ćerka Slobodana Miloševića i Mirjane Marković Marija Milošević izjavila je da će njena majka razmisliti o poternici koju MUP Srbije, kako je najavljeno, namerava da raspiše za njom. Marija Milošević izjavila je za podgoričku Publiku da je o svoju majku, koja se nalazi u Moskvi, telefonom obavestila o mogućoj poternici. "Ona tamo boravi da bi se srela sa našim Markom koji tamo živi, a odatle često leti i za Hag, da poseti tatu, rekla je Marija Miloševic. "Neka raspišu poternicu", rekla je Mirjana Marković ćerki, reagujući na vest o poternici, navodi list reči Marije Milošević. Marija Milošević je potvrdila da je njena majka otputovala u Moskvu 23. februara, poreko beogradskog aerodroma,"sa urednim i od policije overenim dokumentima, kao nebrojeno puta do tada, privatno i porodično". Marija Milošević kaže da je Mirjana Marković profesor na moskovskom Univerzitetu Lomonosov, ali da ne zna da li sada ima predavanja. "Nema ni govora o bekstvu" Mirjane Marković, rekla je Marija Milošević i dodala da njena majka "često putujuje i da ima stalno spakovan kofer pred vratima".

U Moskvi za sada nema pouzdanih potvrda o tome da se supruga bivšeg jugoslovenskog predsednika Slobodana Miloševića nalazi u glavnom gradu Rusije. Bivši jugoslovenski ambasador u Rusiji, brat Slobodana Miloševića - Borislav Milošević, koji i dalje živi u Moskvi, izjavio je da se ona "ne nalazi kod njega" i da on "sa njom nema kontakata".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: